Birdcage, birdcage, birdcage, birdcage, birdcage. Grow old with me.

Att fylla i papper ifrån CSN är nästintill omöjligt, det finns liksom fyra olika rutor för period 1 studier och studietid osvosv. Jag tror dessutom att jag inte kommer bli beviljad studiestöd trots allt mitt arbete i att fylla i djävulslappen. Man borde få studiestöd beviljat bara man lyckats fylla i den rätt. Har fortfarande inte hört av lärarna på japanska institutionen om mitt resultat på tentorna jag gjorde för några månader sedan men tror inte att det gick särskilt bra och tror inte man får studiestöd om man bara klarat 2 av 5 tentor properly. What to do, what to do.

Jag får helt enkelt lägga undan pengar nu när jag jobbat så jag kan åka på peace and love i sommar. Spara alla mina jobb pengar så det räcker till annat också. huu, kan det inte bara bli vår nu så man kan komma ut ibland och vara glad bara för att solen känns så skön mot huden, att musiken får mer mening. Jag undrar lite för mig själv vad Håkan Hellström tänkte på när han släpper en skiva på vinterhalvåret. Har han totalt tappat förståndet? Jag har inte lyssnat på hans nya skiva än och tänker inte göra det fören jag kan gå i ballerinaskor och gruset är bortsopat. Hans musik ska endast avnjutas vid rätt tillfällen och 30cm snö utanför anser jag inte vara ett sådant tillfälle.
.
Varför få en liten "aha" upplevelse när man kan vänta några månader och få "aha" att bli ett stort fett "wow"?
I väntan på det lyssnar jag på Damien Jurado, blåser håret med ballerinaskorna på och slänger ilskna blickar ut mot snön. Det får räcka nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0