Min egen bästa vän.

Att beställa hem kurslitteratur för över 600 när man egentligen inte har råd är inte så illa när man får en gratis hyrfilm på köpet. Det måste vara ett utav de mest finurliga påhitt att just hyra film över nätet.

1. Man behöver inte gå hela vägen i kylan till Hemmakväll
2. Man kan ta så lång tid man vill på sig att välja film utan att känna sig stressad.
3. Det är gratis (OM man då beställer någonting för över 600 på cdon.com)
4. Man behöver inte gå och lämna tillbaka filmen dagen efter (eller någonsin för den delen)
.
Dessutom så är jag min egen bästa vän ikväll vilket betyder att jag kan hyra hem världens töntigaste film utan bästisen klagar för juste, bästisen är jag.

BOYAH

rtert
Boyah nytt avsnitt, äntligen.
Vilken sane människa sätter en två månaders lång paus MITT i en säsong?

Skin and bones, skin and bones.

Det är så spännande hur mitt humör kan gå ifrån världens bästa till sämsta på en millesekund. Man vet aldrig när det händer, det är lite som att jag går och lever on the edge hela tiden. Det enda problemet är att det känns så fruktansvärt när det vänder. Det sitter liksom bakom skulderbladen och vips så känns det som att skinnet bakom dom brinner. Det luktar dock aldrig bränt kött. Visst låter det äckligt men det är ju faktiskt kött vi har där bakom även om man aldrig tänker på det. Blir jag frustrerad så känner jag hur det börjar glöda lite. Undrar hur det ser ut där inne när jag tror det brinner. Är det blodet som bubblar? för visst kan man bli arg så det bubblar?

Liksom vad är det som händer i kroppen när man är så ledsen att det känns som att ett virrvarr av snören dras åt runt lungorna, det kan ju inte vara en inbillning. Det KAN inte vara en inbillning. Jag kanske skulle valt någon kurs på universitetet med anatomi istället. Det hade faktiskt varit ganska intressant. Ska seriöst ta och kolla upp det här.
.
Glädje och lycka är en sorts hunger. Ni vet vad jag menar.

Animal

Sista låten jag såg innan MTV försvann.
Tack MTV haha.

Tumblr

tumblr
Cilla mailade denna ursöta bild till mig som hon hittat på Tumblr då hon först trodde det var jag och Emil.
Jag måste få erkänna att likheten faktiskt är slående och jag bara älskar tanken på att vi har ett tvillingpar-par någonstans i världen.

Birdcage, birdcage, birdcage, birdcage, birdcage. Grow old with me.

Att fylla i papper ifrån CSN är nästintill omöjligt, det finns liksom fyra olika rutor för period 1 studier och studietid osvosv. Jag tror dessutom att jag inte kommer bli beviljad studiestöd trots allt mitt arbete i att fylla i djävulslappen. Man borde få studiestöd beviljat bara man lyckats fylla i den rätt. Har fortfarande inte hört av lärarna på japanska institutionen om mitt resultat på tentorna jag gjorde för några månader sedan men tror inte att det gick särskilt bra och tror inte man får studiestöd om man bara klarat 2 av 5 tentor properly. What to do, what to do.

Jag får helt enkelt lägga undan pengar nu när jag jobbat så jag kan åka på peace and love i sommar. Spara alla mina jobb pengar så det räcker till annat också. huu, kan det inte bara bli vår nu så man kan komma ut ibland och vara glad bara för att solen känns så skön mot huden, att musiken får mer mening. Jag undrar lite för mig själv vad Håkan Hellström tänkte på när han släpper en skiva på vinterhalvåret. Har han totalt tappat förståndet? Jag har inte lyssnat på hans nya skiva än och tänker inte göra det fören jag kan gå i ballerinaskor och gruset är bortsopat. Hans musik ska endast avnjutas vid rätt tillfällen och 30cm snö utanför anser jag inte vara ett sådant tillfälle.
.
Varför få en liten "aha" upplevelse när man kan vänta några månader och få "aha" att bli ett stort fett "wow"?
I väntan på det lyssnar jag på Damien Jurado, blåser håret med ballerinaskorna på och slänger ilskna blickar ut mot snön. Det får räcka nu.

Please don't stop the music

Fantastisk låt, eller ja, fantastisk cover på en ganska dålig låt. FANTASTISK!

Tristan&Isolde

Jag vet att jag har nämnt det här för er innan men sättet jag blir berörd av alla böcker jag läser och filmer jag ser är helt sjukt. Allting rör mig. Jag kan gå och fundera över en viss händelse eller en hel historia i flera veckor. I det här fallet gäller det Tristan och Isolde. Jag har läst böcker om dom, om hur drottningen av Irland la en kärleksbrygd i vinet och så drack Tristan det istället för Isoldes trolovande och så vips blev dom hopplöst förälskade vid ett minst sagt dåligt valt tillfälle då Isolde ska gifta sig osvosvosv. Men det var längesen jag läste om dom och då rörde det mig inte ens i ryggen.

Idag såg jag filmen om Tristan och Isolde och herregud. Jag visste att det skulle bli såhär, har tänkt se den massor med gånger men som sagt, jag visste att jag inte skulle kunna sluta tänka på dom och hur fruktansvärd hela historien är (speciellt filmversionen då dom tagit bort delen om kärleksbrydgen och det är riktig kärlek som inte är framtrollad).
Det är jobbigt, vemodigt och fantastiskt.
Tristan&Isolde

RSS 2.0