Hang with me

Varje gång någon läser min blogg (vilket vill säga inte så ofta) så vill jag att ni som vet hur jag ser ut, ni ska tänka på mig och hur jag ser ut när jag verkligen funderar. Om ni tänker efter så kan ni nog se mig i erat huvud och hur jag ser ut när jag tänker på något riktigt mycket. Ni som inte vet hur jag ser ut, tänk rödhårig, grönögd, knäna upp under hakan, fötterna i kors och fundersam. Jag tror ni kan få fram någon sorts bild iallafall. Denna bild i erat huvud är då jag.

Vill att alla ska se detta framför sig nu när ni läser resten. Ingen aning om varför men gör det bara.

Jag är så himlans väldigt trött på att inte veta vad jag vill bli nu när jag ska börja bli stor. Har förklarat innan att jag varken känner mig eller tycker jag ser ut som mina nitton år. Det har varit nitton fina år, nästan hela tiden iallafall. Och då funderar jag, är det därför jag inte ser äldre ut? man brukar ju säga "Hon ser ut som sju svåra år" alltså att hon ser sliten ut, kanske lite äldre än hon faktiskt är.

Jag har inte haft något svårt ÅR, än mindre SJU svåra år. Månader möjligtvis. Är det då så att inga svåra år ger ingen större förändring i åldrandet? Jag fattar ju självfallet att det inte är så men... Jag funderar så ofta på vad jag vill bli som jag sa innan och jag ändrar mig hela tiden. Tänker ibland att jag skulle vilja bli en konsthistoria lärare, undrar vilken typ av lärare jag skulle vilja vara då. Den som tycker att alla i klassen måste svara på frågor även om man märker att vissa kanske är osäkra och helst inte vill eller om jag låter vissa slippa för att jag vet att då kan dom känna sig säkra på min lektion och jag ler åt just dom efter lektionen och det får dom att tycka om mig. Eller ska jag vara sträng och ge avdrag på proven ifall dom skriver fel på någonfråga och sen vägra ta disskuionen efteråt? Vara världens snällaste mot alla men säga ifrån ordentligt om någon bråkar med mig? Skulle jag vara rolig? Kanske. Skulle jag ge massor med läxor? Nej jag tror inte det. Skulle jag visa milslånga powerpoint? Kanske. Skulle dom tycka det var kul att komma på min lektion? Jag hoppas det. Skulle dom tycka om mig? Jag vet inte.

Ibland tänker jag att jag minsann vill starta ett internetföretag om säljer fina kläder och att alla vill handla på min hemsida. Skulle jag höja priset på kläderna om sidan blev jättepopulär? Nä.
Vad för sorts kläder skulle det vara, liksom söta gulliga kläder eller vill jag ha någon bisarr blandning som typ söta kläder blandade med ulltofflor? Bara gubbkäppar och BH:ar?
Jag skulle nog göra designen på hemsidan helt själv iallafall och lämna ett telefonnummer där man kan ringa och ställa frågor om kläderna och på det nummret skulle jag svara aldeles själv för att visa att jag bryr mig om mina kunder och att jag uppskattar att dom valt att handla just på min hemsida.

Oftast så tänker jag att ikväll ska jag skriva världens bästa låt som någonsin gjorts och alla kommer att älska den och jag kommer att bli jättestor, och vips så har jag gått ifrån lilla Kajsa till välkända stora awesome Kajsa. Bara sådär. Och jag skulle säga som alla "jag vill ha ett privatliv också, så jag pratar inte om det med er i pressen" och jag skulle köpa grejer till alla jag tycker om och jag skulle ge bort en massa till välgörenhet. För det är det jag undrar mest, vad ska jag med alla pengarna till? Egentligen inget att fundera över eftersom jag nu inte har skrivit världens bästa låt och inte har någon större summa pengar. Men jag skulle vilja skriva världens bästa låt.

Nu när jag tänker efter behöver det inte ens vara världens bästa. Jag nöjer mig om bara några tycker om den.

För att prata om något annat så har jag klippt mig igen, yes jag tog av en bit till. Vet inte när min rädsla för frisörer släppte men jag tror att minuten då man börjar slappna av och läsa en tidning istället för att titta hur hon klipper dig det är då du är redo för att klippa den där extra biten. Jag har väl inte klippt den extra biten än men jag är på god väg.

Hoppas jag inte chickar ur.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0