glasäpplen

Jösses vad mycket är bra just nu, jag tittar på mina favorit serier när de nya avsnitten släpps och jag älskar allt soundtrack, vill bara ladda ner allting. Blir så cought up i handlingen att jag glömmer att blinka och får ont i ögonen men det gör inget för det är alltid något sorgligt som händer i slutet så då gråter jag en skvätt och känner hur det värker i hjärtat och gråter en skvätt till efter att avsnittet är slut för att det är så skönt att få gråta ibland utan att vara ledsen för sin egen skull. Vara ledsen för Elena och Stefan och Damon, Meredith och McDreamy, Sookie och Bill (fast jag inte gillar Bill och det är säsongsuppehåll).

På jobbet lyssnar vi på Musikhjälpen och jag tycker Jason Diakité är så himla skön, och jag kan inte fatta hur mycket julkort folk faktiskt skickar. Trodde liksom alla skickade mail nu för tiden men idag jobbade jag ifrån 1 till halv 11 ikväll. Konstant julkort. Fattar ni hur mycket julkort det är? Skönast var när jag öppnade ett stort kuvert och det satt en lapp på det översta julkortet och det stod
"Goddag, jag har sorterat korten efter postnummer och boxkod, God jul på dig!"
söta fina tant, Inger hette hon. Tänk om alla var så gulliga och satte lappar på julkorten och sorterade dom hemma? Tyvärr hjälpte detta mig inget eftersom vi först sorterar efter storlek, men det värmde att hon hade ansträngt sig. Tant Ingrid. Nu undrar ni säker hur jag vet att det var en tant, jo hon hade skrivit allting i skrivstil med en linjal under, ni fattar så att det inte skulle bli snett. Jag vet ingen under 60 som gör det.
'
Nästa vecka kommer bli så otroligt bra då;
  • Emil slutar skolan och får jullov (vilket betyder mys till 100%)
  • Vigge kommer hem ifrån skolan långt bort
  • Det är julhelg
  • Förhoppningsvis ska jag också träffa Cilla&Malin
Låttips; Siren Song -Bat for Lashes (Den är så fin så jag ryser, jag brukar liksom inte gilla fina låtar, tycker det är jobbigt att lyssna på men dethär DET är något annat.)
Låttips 2; Help I'm alive - Metric
Skivtips; Contra - Vampire weekend
ps. Joker, jag saknar dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0