Bulletproof

A shit jag fegade ur. Skulle skriva ett inlägg om hur jag inte saknar min bästa kompis ifrån när jag var asliten och hur hennes mamma var elak. Och att jag kommit på detta då vi tittade på diabilder hemma hos Gittan och det var bilder på mig och min vän. Men jag chickade ur. Tänk om hon är den enda person som läser denna blogg? (vad är sannolikheten för det egentligen?) Så jag struntar i det.

Genesis

Önskelista 2010;
  • Mer kreativitet
  • Förmågan att hålla huvudet högre
  • och att gå rakare i ryggen
Genesis

Sister, i'm a poet

Det verkar som att jag till våren (i januari) blir konst och bild student på universitetet. Liksom efter att jag klickat i mitt "ja" och klickade på sänd så kändes det bra. Det gör det fortfarande. Så det är något bra.
Det snöar sago-snö ute nu. Alltså så forsar det inte ner utan det är stora flingor som singlar ner. Sakta sakta. Nästan första gången vi får sådan snö och inte såndär vräkig. Vrääääääääk.
'
Blir så förundrad över hur dum jag var när jag var mindre egentligen. Läste Marilyn Mansons självbiografi, blev äcklad, kände förakt för att han ska framstå som så smart men läser man fattar man att även han som människa haft val och han har valt fel gång på gång på gång. Inte smart. Dum. Men av någon anledning blev jag ändå förundrad. Dumma lilla Kajsa kan jag tänka nu men det som satt sig mest när jag läst den är att han nämner typ tjugotusenmiljonerdrilljarder gånger om hur mycket han hatar The Smiths och Morrissey. Vem bryr sig?

glasäpplen

Jösses vad mycket är bra just nu, jag tittar på mina favorit serier när de nya avsnitten släpps och jag älskar allt soundtrack, vill bara ladda ner allting. Blir så cought up i handlingen att jag glömmer att blinka och får ont i ögonen men det gör inget för det är alltid något sorgligt som händer i slutet så då gråter jag en skvätt och känner hur det värker i hjärtat och gråter en skvätt till efter att avsnittet är slut för att det är så skönt att få gråta ibland utan att vara ledsen för sin egen skull. Vara ledsen för Elena och Stefan och Damon, Meredith och McDreamy, Sookie och Bill (fast jag inte gillar Bill och det är säsongsuppehåll).

På jobbet lyssnar vi på Musikhjälpen och jag tycker Jason Diakité är så himla skön, och jag kan inte fatta hur mycket julkort folk faktiskt skickar. Trodde liksom alla skickade mail nu för tiden men idag jobbade jag ifrån 1 till halv 11 ikväll. Konstant julkort. Fattar ni hur mycket julkort det är? Skönast var när jag öppnade ett stort kuvert och det satt en lapp på det översta julkortet och det stod
"Goddag, jag har sorterat korten efter postnummer och boxkod, God jul på dig!"
söta fina tant, Inger hette hon. Tänk om alla var så gulliga och satte lappar på julkorten och sorterade dom hemma? Tyvärr hjälpte detta mig inget eftersom vi först sorterar efter storlek, men det värmde att hon hade ansträngt sig. Tant Ingrid. Nu undrar ni säker hur jag vet att det var en tant, jo hon hade skrivit allting i skrivstil med en linjal under, ni fattar så att det inte skulle bli snett. Jag vet ingen under 60 som gör det.
'
Nästa vecka kommer bli så otroligt bra då;
  • Emil slutar skolan och får jullov (vilket betyder mys till 100%)
  • Vigge kommer hem ifrån skolan långt bort
  • Det är julhelg
  • Förhoppningsvis ska jag också träffa Cilla&Malin
Låttips; Siren Song -Bat for Lashes (Den är så fin så jag ryser, jag brukar liksom inte gilla fina låtar, tycker det är jobbigt att lyssna på men dethär DET är något annat.)
Låttips 2; Help I'm alive - Metric
Skivtips; Contra - Vampire weekend
ps. Joker, jag saknar dig.

Indestructable

Elgiganten måste ha den mest ointresserade och ignoranta personalen någonsin. Dom har ljugit för mig två gånger och verkar inte bry sig det minsta om hur dom behandlar sina kunder. Hade jag jobbat i en affär och varit den som svarat på kundmail så hade jag skämts ihjäl mig om jag sett att två av mina kollegor ljugit för en kund och jag hade inte bara bett om ursäkt femtusen gånger utan jag hade även sett till att fixa det kunden bett om istället för att säga "vänligen vänta ett par dagar innan du hör av dig igen"

VARFÖR SKA JAG VÄNLIGEN VÄNTA NÄR DOM OVÄNLIGEN LJUGIT?
Idag har jag jobbat första dagen på posten, det gick bra och det funkar absolut. Sen att Cissilou jobbar där också nu är bara en bonus, hon och Joss är så bra tillsammans :*
Låttips; Indestructable - Robyn

Spotify-lista

Kom på att jag skulle göra en spotify-lista med musik som jag lyssnade på när jag var mindre och sen bara ta mig all den tid som den skulle ta och lyssna på och bara sitta och lyssna. Så det gjorde jag och i tell you det kändes så konstigt. Allting är huller om buller ingen röd tråd någonstans och då kommer jag på (pling) att det var ju precis så jag var då.

PÅ tal om HIM, har inte lyssnat på deras nya platta (eller någon av deras skivor de senaste typ tre åren) men fick syn på deras nyaste albumcover och jisses jag tycker det ser spännande ut. Dock tvivlar jag på om musiken på plattan är lika spännande.
Screamworks; Love in theory and Practice

Pepparkaks(huset)stallet

Idag har jag och Emil bakat vårat årliga pepparkakshus, fast detta året blev det ett stall. Dock skulle det blivit ett hus men framdelen gick sönder :( Blev fint ändå, min man kan konsten att dekorera må jag säga :)
HusBaby
Jag

SOMETHING GOOD CAN WORK

yäääää
Kolla vem som inte chickade ur och gissa vem som fått jobb under jul?
Herregud ja, det är jag.
Låttips, Something good can work.

RSS 2.0