conversation 16

Nej det blev ingen japanska för mig på universitetet, så nu kan ni som inte tycker om mig rub it in my face. Jag vet att det kommer så småningom iallafall.

Tyckte dock att de på universitetet kunde hanterat situationen någon bättre då de inte alls informerar om vad som händer under hela invals perioden. Fick ringa dit själv och prata med en otrevlig herre som inte verkade ha någon livslust kvar alls, han verkade dock väldigt nöjd med att få tjafsa mot mig. Antar att jag kan se det som att jag gjorde någons dag iallfall.

Idag har jag tagit tag i uppgiften att skriva mig ett CV. Problemet är att jag har absolut ingenting att skriva i det, inget som kommer imponera på någon. Emil muntrar upp mig och säger att jag imponerar på honom iallfall och då känns det bättre. Min fina fina man.
Anledningen till att jag nu tagit tag i CVt är för att jag faktiskt fått ett brev ifrån arbetsförmedlingen där de mer eller mindre indirekt hotar mig och mina damer och herrar jag gillar inte att bli hotad. Dom ska få se att jag kan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0