pirr i magen

Min man har brunt yvigt hår under en mörkblå keps vars skärm han försöker gömma en hel värld under. Det är sant, där finns ett par ljust bruna ögon som man kan se allting i, bara man tittar. Jag lovar. Sen säger han alltid att han har en så stor näsa, men en sån har jag aldrig sett. Det måste vara någonting han går runt med när han inte är med mig. Ibland undrar jag hur han ser ut då, med näsan.

Han har skägg lika tjockt som mitt hår fast inte alls lika långt, drar han det lite framåt hakan blir det som en skepparkrans ni vet en sån som alla sjömän har, iallafall dom man tänker på när man tänker sjöman. Dock tror jag inte att min man varit till sjöss särskillt många gånger om man bortser ifrån då han hade en liten vit motorbåt som hans pappa sen sålde. När han hade den hade han dock inget skägg och han var inte min man, så det gills inte.

Även fast han aldrig varit någon sjöman och jag aldrig sett honom i sin stora näsa så är han den finaste mannen jag vet, min Emil.

Kommentarer
Postat av: rebecza

är de en tår, är de en tår, jaopp! detta va de sötaste <3 ni är dom sötaste! ta vara på varandra :*

2009-03-12 @ 21:49:07
URL: http://rebeczatyp.blogg.se/
Postat av: jook

hahaha läste den andra kommentaren och bra som jag är läser jag inte " ta vara på varandra" utan jag är lite mer rakt på sak och läser "ta på varandra" hahaha så gör det med!!! XD

2009-03-13 @ 17:54:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0