det är allt jag har nånsin begärt

Älskling
Håll ditt huvud högt
för jag älskar allt du gör,
så håll ditt huvud högt
jag har allt man kan begära.

somnar 07, vaknar igen på natten.

Jag tror jag gjort någonting fel men jag fattar inte riktigt vad och alla har vi våra fel och jag trodde mitt var ett utstickande nyckelben, men nu börjar jag tro att det är något större som jag kanske inte riktigt ser själv. Nyckelbenet är väldigt tydligt bara man tänker på det men jag känner inte av det. Det är något annat, jag vet det.

Idag har varit en väldigt fin dag, men en måndag är alltid en måndag. Lyckliga studenter som vi är så är vi iallafall nu lediga dom två nästkommande måndagarna. Iallafall vi här i kakstaden. Tills påsklovet önskar jag mig sol och en massa massa massa mys.

Senare i veckan har vi prov i svenska som jag inte tror kommer gå annat än bra och i matte som dock nog inte kommer gå lika bra. Jag sitter seriöst och pluggar på matten tills jag tror det ska börja blöda ur ögonen på mig men det fastnar inte mina ögon ser inte orden x:en blir y:n och ingenting stämmer även fast jag skrivit av tavlan och min lärare faktiskt kan räkna.
Något lurt är det.

september, tre dagars tjuvstart forts.

"Det finns ungefär tjugo personer i mitt liv som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara utan, det är sant. Jag vet inte om detta är ett väldigt stort antal eller inte men det räcker gott och väl för mig och för mig har det aldrig handlat om att inte kunna leva utan någon av dom, utan om att inte vilja leva utan någon av dessa personer. Och det vill jag inte, dom är mina och jag hoppas att dom alltid lär vilja vara det."

"Det är två fina flickor som tror på allt vackert, som skrattar tills magen gör ont och som fikar på regniga bryggor."(...) sen finns det en pojke inte lik någonannan jag någonsin träffat. Jag tror han vet det. Och att jag inte kan leva utan honom heller.

take this to heart.

Det finns folk och när dom ler så kan man se att någonstans vid öronen så spricker det.
Jag vet inte varför eller hur det kan göra så men spricker det gör det och jag tror att ni kanske vet precis vad jag menar. Det liksom sipprar ur gliporna bakom öronen och står man nära så hör man att dom viskar.

Vädret är fint idag och jag och älskling ska in till stan och fika med en kompis till honom,
vackert!

puss

and we lie, we lie together

Baby&jagMitt humör har varit otroligt samarbetande idag, jag har känt mig pirrig nästan hela dagen jag gillar det. Hösten är som uppslukad av all sol och som att den smälte bort med snön som kom och försvann förra veckan. Idag kunde vi sitta ute i skolan och det var så mysigt så jag höll på att spricka av längtan för fler sånna dagar.

Glad:
- för att det var tio, TIO plusgrader i skuggan. Dock blåste det men det var okej, jag gillade det.
- jag fick tillbaka mitt kulturprov och scoreade högsta poäng.
- på fredag ska jag träffa finaste Frida.
- det är vår på riktigt.
- jag är mer kär än någonsin.
- jag saknar Isac.
- jag längtar till påsklovet.
- och sommaren.

Jag och Baby har gjort som en pakt att vi inte ska äta onyttiga saker på vardagarna, dom tre första dagarna av våran pakt har bestått av godsaker men vi är på god väg att trappa ner iallafall. Vi gör det tillsammans, vi ska gå ifrån fetto-paret till nyttiga-paret, fast fetto-paret har alltid varit lite som våran grej, så kanske behåller vi namnet och låtsas äta godsaker på vardagarna och sedan tar vi igen allting på helgen. Jag längtar till helgen nu, jag tror den kommer bli mycket fin. puss.


pittyparty

jävla pittyparty jag har going on hela tiden men jag orkar inte med mig själv.

let me take you somewhere I can't explain

Enda sen i torsdags har jag gått med pirr i magen och småflinat. Ibland behövs det förstår ni. Läs så kanske ni känner pirr ni med. Jag hoppas det.

Let's do this for each other let's do this for truth.
I give for you, you give for me
Let me take you somewhere I can't explain,
i'm stumbling right in front of you now
I won't refrain from guiding you there,
normal is not so far.

Was it just a dream
or something much more.
We are not alone
since you agreed to follow.

It's all in my head,
if you want, you can look inside.
There's nothing but red and all the mess I've been,
it's all in the way I say what I don't mean, and mean what I don't.
I need to speak of you and what is real

They will never understand
what eats at our insides.


puss.

pirr i magen

Min man har brunt yvigt hår under en mörkblå keps vars skärm han försöker gömma en hel värld under. Det är sant, där finns ett par ljust bruna ögon som man kan se allting i, bara man tittar. Jag lovar. Sen säger han alltid att han har en så stor näsa, men en sån har jag aldrig sett. Det måste vara någonting han går runt med när han inte är med mig. Ibland undrar jag hur han ser ut då, med näsan.

Han har skägg lika tjockt som mitt hår fast inte alls lika långt, drar han det lite framåt hakan blir det som en skepparkrans ni vet en sån som alla sjömän har, iallafall dom man tänker på när man tänker sjöman. Dock tror jag inte att min man varit till sjöss särskillt många gånger om man bortser ifrån då han hade en liten vit motorbåt som hans pappa sen sålde. När han hade den hade han dock inget skägg och han var inte min man, så det gills inte.

Även fast han aldrig varit någon sjöman och jag aldrig sett honom i sin stora näsa så är han den finaste mannen jag vet, min Emil.

storebror

snälla isac kom hem,
nu.

in the water i am beautiful

When you ask do you love me,
I shall reply with yes most certainly.
I always hesitate there’s something lingering
and I will try harder to be all that I can be.

RSS 2.0