Jag förstod att nåt ändrats. Ingen mer dramatik, det var vuxet behärskat långsamt sansat och tråkigt och trist.

Jag vill spy, på alla på allting och hoppas att dom dränks och kvävs i mina spyor. Om jag blir äcklad av mig själv? Nej, här är det grått och fortfarande höst.

Det är en vad det verkar som höst, och det i vad som känns som en oändlighet. Inte ens under jul var det vinter som vi trodde utan tänker man efter så var det grått, visst var det? Jag känner mig yngre än vad jag är, det är ganska konstigt. När jag var mindre kände jag mig alltid äldre, nu känner jag mig bara väldigt liten och jag tror ingen riktigt fattar att lilla lilla jag faktiskt levt i sjutton hela år för det pratas fortfarande bebisspråk. Inte för att jag vill och behöver höra det, utan för att ingen tror att jag förstår. 

25012009

EmilNow it's gonna get harder and it's gonna burn brighter and it's gonna feel tougher each and every day so let me say, that i love you you're all I've ever wanted all I've ever dreamed of to come and yes you did come. 

I want you so bad can you feel it too?
you know I'm so, I'm so in love with you.
I want you so much I need you so much.jag berättar aldeles för sällan hur mycket jag tycker om dig Emil,
men jag tror du vet ändå.

trojan horse

världen är inte snäll emot små, ibland är det surt. Kanske behöver man lite längd för att mena allvar,
vad vet jag.

23012009Vet ni hur länge jag gått och haft den gitarrslingan i huvudet och inte fattat vart jag hört den? idag föll poletten ner på svenska då vi lyssnade på radioheads creep. DÅ, 15 step, shazaam. Det värsta är att jag haft den på datorn hela tiden men inte kommit på just vilken låt det varit. sämst. HUR SOM, njut.

HALO

Vissa dagar är man ganska tom, som idag. Jag menar inte tom som att det skulle vara synd om mig utan mer att man bara är det och när något känns då, när man känner sig sådär tom då känns det extra extra mycket.

Saker som känts extra mycket:
- att min mamma och pappa är dom sötaste i världen och jag vill skydda dom ifrån allting som kan vara farligt för jag behöver dom så mycket.
-att jag saknar min bror som är bäst i världen och just idag läser pippi långstrump för japanska barn och jag önskar att jag var en av dom just precis idag så jag hade fått träffa honom. Fyra, snart fem månader känns som tusen år. Jag vill ha hem dig nu Isac.
-att jag är kär i den finaste Emil.
-att jag är bästis med sötBääbää.
-att Bloc party lyckas med allt dom tar sig för.

idag känns det extra extra. Jag vill att ni ska veta det.

- Saker jag hatar.

 • Hyckleri.

2008 reminder.

Jag kanske är lite sent ute men här kommer mitt 2008 års mixtape, en låt som påminner mig om varje månad. Ni kan ladda ner alla låtar, eller så kan ni inte göra det. Det är upp till er. Här har ni det iallafall.

(Konstant soundtrack för mitt år och året innan det och även kommande år: Bring me the horizon)

Januari: Writing on the walls - Underoath
Februari: The gift - Angels and Airwaves
Mars: Call to arms - Angels and Airwaves
April: Taste of ink - The used
Maj: Rough hands - Alexisonfire
Juni: All again for you - We the kings
Juli: Glider - Afasi & Filthy
Augusti: Den som dör får se (Markus kyrkogård) - Markus krunegård
September: Suicide season - Bring me the horizon
Oktober: Grapevines fires - Death cab for cutie
November: This years most open heartbreak - Funeral for a friend
December: You're ever so inviting - Underoath

voilá.

- Saker jag aldrig skulle våga berätta för folk att jag tänker.

 • Att när jag ser en volvo med en hund och en glad familj i så börjar jag alltid må illa och så tänker jag att svenssons borde inte dom  vara utdöda för längesen?
 • Att jag aldrig skulle nöja mig med något om det inte var just precis det som jag ville ha. Jag har fått för mig att om någon skulle veta att jag tänker så skulle den tro att jag var snobbig.
 • Jag blir arg och irriterad varenda gång jag ser någon med stövlar, knästrumpor och leggings
 • Jag spyr på gina tricot reklamerna då 97% av sveriges kvinnliga befolkning en vecka efter att reklamen visats på tv ser ut precis som tjejen i den.
 • varenda gång någon spelar musik ifrån mobilen högt på bussen kan jag se mig själv gå fram och snappa åt mig mobilen, stampa på den tills den inte låter mer och sen ge tillbaka den. Inte säga ett ord.
 • När folk inte fattar saker när någon förklarar någonting blir jag skitförbannad. 

- Saker jag önskar att andra människor gjorde.

 • Pratade med varandra på bussen.
 • Beställde random musik på internet även om dom vet att det kanske inte alls är deras typ av musik för att kanske hitta något helt nytt som de kunde älska och lyssna sönder.
 • Gick på café helt själva, mest för att det är mysigt det med.
 • Sluta titta lidande på folk som går på café själva, dom har kompisar jag lovar!
 • Insåg att böcker kan vara bättre än all tv i hela världen.

var jag tråkig nu? jag fick totalstopp, kanske för att klockan snart är halvfyra och jag ska åka till prins halv elva imorgon. puss.


#1 starta en blogg

http://www.365saker.se är nog den bästa sidan jag vet. Den slår allting då både facebook och bilddagboken är 2008 och long gone. Jag tänkte därför att jag ska göra de flesta av dessa saker eftersom Navid Modiri nog är den mest finurliga människan jag vet och sedan lägga upp här, jag tänkte börja med #1 starta en blogg. Det har jag ju redan och redan där är första grejen avklarad men sen står det om att skriva listor och det tänkte jag göra. Rippa förslagen på listornas rubriker totalt och lägga ut här när jag känner för det för jag tyckte idén var så off the hook att det nästan är skamligt. Första är

- Saker jag önskar att andra människor gjorde.

det kan ni läsa om i nästa inlägg som jag tänkte posta om bara några minuter men eftersom blogg.se är segaste sidan på praktiskta bloggar så funkar det inte att göra en lista mitt i en text.


off by heart, off by heart, off by heart

Ibland behandlar jag inte min prins som den fina varelsen han faktiskt är och det skäms jag för även om jag ber om ursäkt då och då. Jag tror ändå han vet hur röd och hjärtformad han är i min ögon.

Excuse me for I am the ocean, and I will starve for you
will you know how to stay brave?
Such fragile moments we share,
you are my everything
even with nothing to say.


RSS 2.0