dying to say this to you


Först och främst väntar jag på Emils födelsedag för han ville att det fortfarande skulle vara vinter då, sen längtar vi till sommaren. The sounds är väldigt mycket sommar. Det är vad jag tycker iallafall.

Imorgon fyller mammsen år och på lördag är det min kära mans tur att bli äldre. Han blir då hela 18 år. JA, det betyder att jag inte kan fira hans födelsedag med honom för att jag är liten och fyller i augusti. Det är okej, jag ska till Josefin på lördag, vi ska äta kinamat och titta på film.  

In love and death

Idag har man hört det rinna vatten genom hela staden, det har låtit i varenda liten brunn och det har aldrig slutat för solen har lyst och snön har smält och blundade man så trodde man inte att det fanns någon snö kvar för man hör hur det fullkomligt forsar nere i brunnarna, men det sjuka är att när man tittar ligger det precis lika mycket snö kvar som igår när den kom. Hur kan det vara så? vi kan ju höra hur det smälter.


jag är iallafall varm i bröstkorgen och det vill jag vara alltid.
Hjärta.

Call this a mask, call me strong. Call me a mess call me wrong, cause sick heart do fine. With wasting their time. Call me a girl 'til i've learned, call me the bird or the worm.

ont i hjärtat.


we are never sad cause we are not allowed to be.

Jag kanske är den tråkigaste personen som lever på denna jord vad vet jag för egentligen så har jag aldrig brytt mig, inte fören nu. Varför jag börjat bry mig nu vet nog egentligen alla utom jag, för jag fattar inte hur folk börjat märka det, att jag är sådär tråkig, det var ju ingen som märkte det förut. Inte ens jag.

man ser bara gatlyktorna om man tittar rakt på dom och tapeterna sitter precis som dom ska.

These months have blurred and they just fly by, I need to feel you right by my side. So, so far from home I need your voice to hold my head together.behöver jag säga någonting eller talar det lite för sig själv? jag tror det.
Kan vara något av det vackraste vi kommer höra på länge,
jag tror nämligen det kan vara svårt att överträffa det här.

02022009

And you told me you wanted, to eat up my sadness
well jump on, enjoy, you can gorge away

You told me you wanted, to eat up my sadness
jump right


visst låter det ganska fint?
Det finns inte så mycket som är fint egentligen, det är mest ord och några få välskapta varelser. Många som jag trodde var sådär aldeles rosiga och fina är numera bruna och ganska hängiga och fattar ingenting. Förstår ni? 

/this is for you and your hopeless case

jag tål inte människa(or).


(jag såg the green mile och grät en skvätt igår.)

RSS 2.0