you stole my heart,

prins :*you stole my heart.

att ifrån samma säng lyssna till samma regn.

jag vet att du är ledsen,
jag är ledsen med.
vi får trösta varandra,
vi har ju varandra.
och en himla tur är väl det.
<3

Casey's songJag vill inte att någon ska skämmas för mig.
men jag vet inte hur jag ska uppföra mig.

capital m-e.

Det ligger någonting i marken, under asfalten. Jag skojar inte, stampa lite extra och ni känner det. Men vad är det? vavava?

jag har varit i skola två dagar, jag är redan trött. Jag är redan trött och jag kliar inuti för det finns människor som kanske aldrig pratat med mig men försöker och fattar inte att jag inte är intresserad, mest för att jag vet att det är inte mig dom är ute efter, för jag har sett hur dom letat samtalsämne men det inte funnits något fören nu, dom vill bara få säga hej till mig och känna ännu en i bunten och vara den som är fräckast för den känner alla. Men inte mig kompisar, inte mig.

Ikväll ska jag stänga in mig på mitt rum, försvinna in i John Ajvides människohamn och kanske läsa klart den och kanske börja på en ny bok. Nu vet ni.

the girl and the robot

Jag har haft en väldigt vädligt väldigt fin vecka i Spanien med min Emil och vi har bara tagit det lungt, solat, bränt oss och mysit. Han är allt jag någonsin önskat mig.

Jag har även hunnit bli ett år äldre, och får därför göra fler saker än jag fick innan, nu kan inget stoppa mig. Skolan börjar tyvärr om precis en vecka och jag längtar inte. Jag vill inte vara där alls, men detta året har jag knappt några kurser kvar att läsa. Ska försöka få bildkursen, jag glömde nog för ett tag att jag faktiskt gillar att måla och valde samhällskunskap istället. Jo, jag var väldigt instabil så jag gissar på att det var då som jag valde fel.

Jag var faktiskt jävligt otrevlig ett tag, men det kunde faktiskt inte hjälpas. Det kändes som att det fanns två av mig och även fast det var jag som var jag så kändes det inte så. Det var alltid någonannan som hann före att vara mig. Det var hemskt.

När det nya skolåret börjar så ska jag iallafall hålla humöret uppe, för som sagt, nu kan inget stoppa mig.

RSS 2.0