Baron

Red Baron

Igår tittade jag och min älskling på The red Baron och jag brukar inte gilla krigsfilmer men denhär filmen kompisar var något utöver det vanliga för färgerna i filmen var jättefina och det var inget töntigt macho "nu ska vi ut och kriga"- tjafs ifrån huvudrolls innehavarna. Se den.

paint pastel princess

Jag tror att om man önskar sig någonting riktigt riktgt mycket för att man inte vill någonting hellre än just det så tror jag att man får det, det blir precis vad man önskar. Jag menar inte att man kan önska sig att bli president och så vips sitter man där i Obamas ställe och undrar how the hell man hamnade där och jag menar inte mobilen man önskar sig i födelsedagspresent, jag menar saker som känns viktiga för sig själv. Jag har alltid gjort på samma sätt enda sen jag gick på dagis då det var någons förälder som var med på dagis en dag och lärde alla precis hur man skulle göra, jag kommer ihåg att jag önskade mig godis. När jag kom hem hade mamma köpt en 1kg påse med vingummi, kanske var det tur. Jag bryr mig inte. Vem som helst kan önska sig någonting det är enkelt, du kan göra precis som vi gjorde för det kostar ju faktiskt ingenting att önska:

- Täck över din mun med din hand
- Önska dig någonting i den
- Stäng handen hårt
- Håll din hand som numera ser ut som en knytnäve över hjärtat
- Håll kvar en stund

nu vet du, lycka till.

five words or less

jag har snart ätit en hel gurka, syftet är att den ska riva ner knuten i halsen.
än så länge sitter den fortfarande där den ska.

jag tänker inte nicka.
jag tänker inte få tinnitus.
jag tänker inte verka intresserad.

jag tänker bara tugga i mig resten av gurkan och hoppas på att knuten glider ner.

jag känner nästan inte någon.

Jag vill bli kallad älskling av min älskling varje dag.

jag vill alltid bli kallad älskling då det inte gör lika ont i magen när någon glömmer av mig med flit då. Det är ingen som bjuder med mig men min älskling kallar mig älskling och han förstår mig när jag berättar, mer nu än någonsin.

Man vill bli uppskattad av folk, man vill få sms som inte snäser utan värmer året om. Oavsett årstid, oavsett år. Du stör mig ibland kompis men om du bara varit som för ett år sen så hade vi fortfarnde varit som vi var då och det var ju faktiskt ganska bra, eller hur?

jag vill inte ha tillbaka någonting, inga år, inga händelser.
jag vill bara ha kvar det jag har.

happy up heregot to love it.

love is my drug is my medicine.

Jag har dragit på mig vad som kan vara den längsta febern och förkylningen sen jag hade feber två veckor i streck när jag var åtta. Jag har inte ätit någotannat än smörgåsrån på fem hela dagar. Jag är numera fyra kilo lättare men mår minst fyra kilo sämre än innan så egentligen kvittar det ju, eller hur?

Idag mår jag iallafall bättre och ingen feber har besökt mig och vad som egentligen fått mig igenom den här helgen är Emil. Han har inte lämnat mig en sekund, utan legat här bredvid mig hela tiden och det är mer än vad jag någonsin kunnat drömma om. Jag hoppas att du vet Emil att jag kommer alltid finnas precis här, vid din sida.

Nu när jag ligger här med smörgåsrån smulor i naveln och inte riktigt vet vad jag ska göra så önskar jag bara att jag blir helt frisk snart så jag kan få ett lika fint lov som jag misstänker att dom flesta andra får. Jag njuter av att slippa vara i skolan för ett tag för jag är ganska trött på den och det, alltihop. Efter lovet så är det bara några ynka veckor kvar, sen slutar skolan och då åker jag till Japan. Att flyga i typ fjorton timmar skrämmer mig då jag utvecklat flygrädsla under dom sex flygfria åren jag haft sedan jag sist var ute och flög och då bara flög i någon timma innan vi nått Manchester.

RSS 2.0