Ingen mer dramatik.

Sahlgrenska sjukhuset, jag hade aldrig varit där innan idag. Jag&mor min åkte buss och spårvagn i stora staden då jag fått tillsägelse av min före detta sånglärare att kolla upp om jag har något fel på stämbanden. Jag visste att Sahlgrenska skulle vara stort och allt såntdär men det var fyra stora byggnader av bara korridorer och väggmålningar, jag&mamma fick fråga fyra personer innan vi fick veta att halsmottagningen var i det "gröna" huset som föresten var rött. Dom olika husen kallades olika färger och vi var borttappade i det blå. Efter fem minuter i väntrummet och ytterligare fem minuter med en kamera i halsen fick jag höra att det  inte var något fel på mina stämband och att jag kunde åka hem. Min före detta sånglärare hade fel, som med mycket annat.

Efter två spårvagnar med små människor fikade vi och jag förälskade mig i en kofta som imorgon infinner sig i min garderob då jag la undan den tills dess.

När jag kom hem började jag på min svenska uppgift som ska vara inlämnad imorgon, en modern tolkning av liknelsen om den förlorade sonen som Jesus haspat ur sig några år efter att han blivit känd. Det gick väldigt fint, och det blev väldigt bra. Jag tror nog till och med att Jesus skulle varit nöjd om han läst den.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Sahlgrenska suger. Försök o ta bilen dit nån gång, proppfullt :P

2008-09-18 @ 23:32:29
URL: http://morphene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0