ska jag bita mig i tungan, tills min tröja rinner i rött?

Det finns låtar, som alltid kommer vara några av dom finaste i världen. Inte för att dom är genialiska på det musikaliska planet utan för att dom är precis så som man själv tänkt så många gånger att undra hur jag ska få ur mig det där på papper för att få folk att förstå vad jag menar. Så helt plötsligt så bara hör man det och så är det som om det är det mest självklara att det skulle beskrivas precis sådär. Jag vill skriva sådant, jag vill att folk ska känna att shit, det var ju precis det där jag tänkte.

Nu har jag kommit off subject som så många andra gånger för det jag egentligen ville få fram var att mycket blir så klychigt när man skriver det själv, men när någon annan gör det tänker man kanske inte alls på det. Det beror kanske också på vem det är som skriver det men en av dom finaste låtarna jag vet, den är precis sån. Hade jag skrivit den hade jag antagligen tänkt nu att gud, är jag den töntigaste människan i hela världen?

Nu var inte fallet så, och när jag hör den så kommer jag ihåg då jag var tretton, brunhårig, blyg och ville inget hellre än att synas. Ändå gjorde jag inte det. Jag kommer ihåg när jag åkte längst med en lång grusväg och solen sken och det var svinkallt, det kom rök när man andades. Jag var fjorton och fortfarande brunhårig. Jag nynnade och gick i solen långt söder om den stora staden och ibland när jag tänker på denhär låten kan fortfarande känna hur det luktade av äppelpaj där i oktober kylan.

Until the day I die, I'll spill my heart for you, for you. Until the day I die, I'll spill my heart for you. As years go by I race the clock with you, but if you died right now you know that I'd die too, I'd die too. You remind me of the times when I knew who I was but still the second hand will catch us, like it always does. Well make the same mistakes I'll take the fall for you, I hope you need this now cuz I know I still do. Until the day I die I'll spill my heart for you, until the day I die I'll spill my heart for you, for you.

Bil undervatten, regn och denna är dom finaste jag vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0