Jag önskar att när jag sa två bitar socker, så skulle du veta att jag egentligen menade tre.

Jag vaknade mindre varm i en som vanligt regnig stad, några kakor fanns inte. Näsan har varit täppt i snart en vecka men jag tror nog att doften av dom fanns där ändå. Jag smsade till min kära vän Jook och undrade när han skulle ta sig tiden att komma bort och hälsa på mig, Mr Lund som inte var vaken svarade att han skulle komma så snart som han kommit upp ur sängen.


Han kom vid fyra, jag tror nog han glömde bort mig där någonstans emellan alla sängkläder och frukostar men det gjorde absolut ingenting för sen när han väl var här så åt vi kakor och tittade på Askungen. Jag har saknat honom.


Imorgon blir det ingen skola, jag börjar känna mig bättre och jag tror nog febern har gått ner vilket är bra men jag vill inte gå ut än. Bää kommer förbi i alla fall och jag längtar för jag har inte träffat henne på vad som känns som år och dar, egentligen var det nog ungefär en vecka sen jag träffade henne sist. Det är som år för att vara oss. Angående skolan så är det nog bra att jag inte ska dit för det är inte riktigt som det brukar, och jag fattar inte vad det är frågan om.

På tisdag är jag i alla fall tillbaka, myezz.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0