Uppdatering!

Min kära vän Cilla tyckte att jag uppdaterar dåligt och att hon vill att jag ska uppdatera oftare. Så jag tänkte att här kommer en stor.

Jag sov för första gången på nästan en månad utan min prins inatt, jag vände och vred mig tills det blev ljust ute. Det kändes dåligt, jag vaknade säkert tio gånger. Jag trodde det stod någon i rummet, jag drömde konstiga saker.

Man vänjer sig så fort vid att ha sin prins bredvid sig varje natt.

Jag läste i Sosyfringes blogg om att hon läst i en annons i min blogg att allting är möjligt och det är något som har gått upp för mig de senaste veckorna också. Detta har gjort att jag fått ganska mycket klarhet om vad jag vill göra efter skolan men det som känns jobbigt är att berätta för folk. Det känns som dom tänker skratta mig i ansiktet. Jag tror dom kommer göra det, det är så det är. Men jag tänker berätta för er, då jag slipper se er i ögonen och se eran reaktion att jag vill lära folk saker. Jag vill lära människor musik och att känna samma kärlek till den som jag gör.

När jag gick i högstadiet och vi hade musik på schemat så var det som jag såg framemot mest på hela veckan, detta trots att min lärare inte visste riktigt vad hon höll på med och ständigt skyllde sin dåliga sångröst på att hon hade ont i halsen. Detta i tre års tid. Det kan inte ha varit lätt att ha ont i halsen så länge. Dom gav inte heller alla samma chans till att tycka om musiken. Dom som inte var intresserade brydde dom sig helt enkelt inte om istället för att försöka få deras uppmärksamhet, jamenar dom som tyckte om det lyssnade redan, så varför försökte dom inte få 30 intresserade istället för att prata inför tio medans resten tittade ut genom fönstren?

Det är detta jag vill göra, jag vill få alla att förstå musiken och vilja lära sig att spela den. Jag vill att fler ska vilja bli musiker och vilja lyckas i en branch där man till en del behöver talang men mest behöver en otrolig tro på sig själv. Ingen annan.

Anledningen till att jag vill göra detta är för att jag inte har den tron på mig själv, självklart vill jag lyckas i musikbranchen men känner samtidigt att jag saknar vissa delar för att kunna. Vissa dagar tror jag mig, andra inte. Däremot vet jag att de finns dom som har den tron på mig, det gör mig lycklig och gör att jag kommit en bit på vägen.

Kommentarer
Postat av: Sosyfringe

Allt är möjligt och det som är omöjligt är bara omöjligt för att vi säger att det är det :D och utan dig hade jag nog fortfarande varit en rixfmnörd, så tacktacktack :D :*

2010-01-17 @ 00:47:59
URL: http://sosyfringe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0